Hüseyin ALTINTAŞ - Merkez Müdürü

1966 yılında Antalya´nın Kumluca ilçesine bağlı Adrasan köyünde doğdum.İlk ve orta okulu Adrasan´da lise öğrenimimi Antalya Lisesi´nde tamamladım.1987 yılında Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Özel Eğitim öğretmenliği bölümünden mezun oldum.1989 yılından itibaren Van Abdurrahman Gazi İşitme Engelliler okulu,İzmir Bayındır Şehit Oktay Ardıç İşitme Engelliler Okulu, Antalya Kepez İşitme Engelliler Okulunda özel eğtim öğretmeni olarak görev yaptım.1998-2011 yılları arasında Kepez İşitme Engelliler Okulunda müdür yardımcısı, 2011-2019 yılları arasında Konyaaltı Dr. Günseli Dr. Bülent Akınsal Özel Eğitim Ortaokulu ve Meslek Okulunda müdür olarak görev yaptım.

02.07.2019 tarihinden itibaren Konyaaltı Rehberlik ve Araştırma Merkezi´nde müdür olarak görevimi sürdürmekteyim.