Konyaaltı Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Vizyon: ‘’Eğitimde feda edilecek fert yoktur.’’ düşüncesinden hareketle, öğrencilerin temel farklılıklarına göre eğitim alabilecekleri ortamlara yerleştirmek için çalışan, ilçemizdeki tüm okul ve kurumlarda Rehberlik ve Psikolojik Danışma hizmetlerinin en üst düzeyde sunulduğu önder bir merkez olmak.

Misyon: Hizmetlerimizin kalitesi çalışanlarımızın kalitesi ile başlar anlayışını benimsemiş, yeniliklere açık paylaşımcı ve güler yüzlü kadrosuyla, sürekli değişen günümüz dünyasında eğitimin ayrılmaz bir parçası olan Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri ile Özel Eğitim Hizmetlerini etkin hale getirip, kendisi ile barışık, Hayat Boyu Öğrenen verimli insan profilini yakalamak ve bu etkinliklerden hizmet alanımızda olan insan kaynaklarının yararlanmasını sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 08:30-12:30 13:30-17:30
Isınma: Klima
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 242 259 61 58

WEB - https://karam.meb.k12.tr

Adres - LİMAN MAH. 35 SK. NO: 9B İÇ KAPI NO: 1 KONYAALTI / ANTALYA

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Konyaaltı, Antalya´nın batı ucunda yer alan, aynı adı tşıyan plajlarıyla ünlü bir ilçedir. Bugün Konyaaltı olarak adlandırılan bölgenin, yakın tarihimize kadar, Antalya´nın falezler üzerinde yer almasından dolayı "Koyaltı" biçiminde anıldığı ve halk dilinde söylene söylene Konyaaltı´na dönüştüğü belirtilmektedir.

Adres - LİMAN MAH. 35 SK. NO: 9B İÇ KAPI NO: 1 KONYAALTI / ANTALYA

Ulaşım Konyaaltı´nın Liman mahallesinden geçen tüm halk otobüsleriyle kurumumuza ulaşmak mümkündür.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 6 km, İlçe MErkezine 3 km mesafededir.